Catering & Events

Verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest?

Wood Catering & Events is uw oplossing! Wij maken van iedere gelegenheid een feestje. Geen event is hetzelfde en daarom bieden wij altijd service op maat. Om uw gelegenheid tot een unieke belevenis te maken, zoeken wij samen naar de beste oplossing om uw verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum onvergetelijk te maken.

Wij verzorgen onder andere lunches, brunches, high tea, hapjes, buffetten, barbecues, borrelgarnituur en walking dinner. Van eenvoudige buffetten tot uitgebreide luxe met privé koks, bediening en dranken. Koude of warme catering. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. 

De lekkerste catering

altijd vers bereid

Voor elk budget

Op iedere locatie

Bereid door professionals

Maak van uw event een échte beleving

Wood Catering & Events verzorgt uw catering van A tot Z. Voor kleine en grote feesten. Op locatie of aan huis. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Wij werken met gerechten uit alle windstreken en voor elke smaak. Bijvoorbeeld heerlijke sushi, oosterse buffetten, Hollandse stampotten, burgers of mediterrane specialiteiten. Wij werken met voorkeur met lokale streekproducten, seizoensgebonden groenten en duurzaam gevangen vis, zodat u en uw gasten kunnen genieten van de beste en lekkerste smaken. Wij vervullen uw wensen in catering. Wood Catering & Events garandeert u de kwaliteit die u en uw gasten verdienen.

Wij zijn gelokaliseerd in Westland, regio Rotterdam en Den Haag. Ons werkgebied beslaat voor een groot deel van Zuid-Holland, maar wij leveren catering in heel Nederland. 

Met Wood Catering & Events bent u verzekerd
van een culinair succes!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Socials

Blijf op de hoogte van al onze acties en specials!

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 08:00 - 17:00